X

Jūsu grozā šobrīd ir Preces

Preču summa
Pasūtīt

Iztīrīt grozu

Paslēpt grozu
+2,9° C, vējš 0 m/s, Z vēja virziens
Vārdadienas: Raimonda, Raina, Tāle, Klementīne

IBS.LV - Biroja tehnika

Veikals

Kafijas automāts Illy X9, alumīnija, sarkans

Kafijas automāts Illy X9, alumīnija, sarkans


Ražotājs
illy
Artikuls
0001


Cena
234.99
Cena (bez PVN)
194.21
Noliktavā
1
Daudzums
Grozā


Tehniskā informācija

Iepazīstieties ar jauno Francis Francis X9 IperEspresso kafijas automātu, kuram piemīt ikonisks dizains un funkcionalitāte. Tā skaistā apdare un slaidās, kompaktās formas padarīs šo kafijas automātu par satriecošu papildinājumu jebkurā virtuvē. Daļa ūdens tvertnes ir izņemama un uzpildāma pat darbības laikā. Kontroles vadības pogas ļauj ieprogrammēt un izvēlēties divus krūzīšu tilpumus. Plūsmas mērīšanas sistēma noregulē optimālu espresso apjomu. LED gaismiņa izgaismo krūzīti kafijas pagatavošanas laikā. Bagātīgs, maigs, pilnīgas konsistences espresso katrā tasītē!

Darbojas ar illy iperEspresso kapsulām. iperEspresso tehnoloģija tiek ietverta riņķveida hromēta alumīnija formā. X9 automāta virsma ir aprīkota ar divu krūzīšu izmēra sildvirsmu, kas tās noturēs siltas. Pateicoties iperEspresso tehnoloģijai, kafija tiek nogādāta tieši kafijas tasītē, nenonākot saskarē ar aparātu, tādējādi tīrīšana un uzturēšana ir maksimāli vienkārša. Svarīgākais lietošanā — attīrīts dzeramais ūdens! Aparāts ir jātīra tikai reizi trijos mēnešos.

Funkcijas: divu dažādu tilpumu programmēšana, automātiskā apstāšanās, krūzīšu sildvirsma, enerģijas taupīšanas režīms, augsta temperatūras precizitāte, divu augstumu krūzīšu novietošana, automātiska izlietoto kapsulu izmešana.

 

Kafijas aparāts darbojas pēc Metodo Iperespresso sistēmas, kuru izgudroja kafijas aparātu ražotājs illy. Dārgie kafijas aparāti ir ļoti komplicēti, tiem ir vajadzīga regulāra apkope un tīrīšana. Pašas jutīgākās detaļas ir kafijas dzirnaviņas, brūveris — detaļa, kas samalto kafiju sagatavo kafijas porcijā, un boilers, kurš cauri kafijas porcijai spiež karstu ūdeni. Illy risinājums ir vienkāršs — visas dārgās, kopjamās un lūztošās detaļas aizstātas ar kafijas kapsulu. Iperespresso kafijas kapsula saglabā kafiju svaigu, jo tajā ievietotā kafija jau ir pareizi samalta un saspiesta kafijas tabletē. Speciālas 8 slāņu membrānas nodrošina to, ka ūdens kapsulā tiek izspiests vienmērīgi un ar pareizu spiedienu. Iperespresso kapsulas ir inovatīvs risinājums, un to aizsargā 5 starptautiski patenti, bet rezultāts ir kafija, kura ir pagatavota pēc tradicionālas itāļu receptes ar bagātīgu un samtainu "Crema" jeb kafijas putiņām.

Illy Iperespresso kapsulas ir pieejamas dažādos veidos. Visās ir augstvērtīga 100% Arabica kafija no 9 pasaules valstīm. Visvairāk tiek izmantotas elitārās Santos šķirnes Arabica pupiņas.

 

Dimensijas: 12,3cm (P) x 26,9cm (Dz) x 26,7cm (A)

Ūdens tilpne: Izņemama, 0,7 L ietilpība

Izlietoto kapsulu tvertne: 10 kapsulas

Skatīt vairāk...